Η ΚΤΜ παρουσιάζει καινούργια σειρά Supersport

Η ΚΤΜ παρουσιάζει καινούργια σειρά Supersport

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή στo Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3, όπου η KTM κέρδισε στην πρώτη χρονιά, ενώ συνεχίζει να κυριαρχεί και στην τρέχουσα σαιζόν και μετά την παρουσίαση της επίσημης μοτοσυκλέτας ΜΥ 2014 για το “ADAC Junior Cup powered by KTM”, είναι λογικό η KTM να προσφέρει street legal σπορ μοτοσυκλέτες για το δρόμο, οι οποίες θα δανείζονται στοιχεία από την εμπειρία της KTM στις πίστες, φέρνοντας το συναρπαστικό κόσμο των GP στο δρόμο.

Για το 2014 η KTM ετοίμασε τρία τέτοια μοντέλα τα οποία μοιάζει λες και ξέφυγαν από το grid του MotoGP: nτο RC 125, RC 200 και RC 390.

Ο πρωταρχικός σκοπός της γκάμας RC είναι να δημιουργήσει μια προσιτή γκάμα, κορυφαίας ποιότητας μοτοσυκλετών που θα αποτελέσουν παράδειγμα της αίσθησης ενός αγωνιστικού concept, με κορυφαία χαρακτηριστικά, επιθετική απόδοση, ενώ ταυτόχρονα θα συνδυάζουν πολύ καλή οδηγισημότητα, λογικό κόστος και εύκολη συντήρηση.

Το αποτέλεσμα: τρεις μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες χωρίς συμβιβασμούς, οι οποίες δείχνουν έτοιμες για να μπουν στην πίστα και μοναδικό στοιχείο που προδίδει την δυνατότητα κίνησης στο δρόμο είναι τα φώτα, οι καθρέπτες και τα φλάς…